wielomiany
2805: Wyznacz współczynnik p i q wielomianu w, jesli w(−1)=4 w(0)=3.
a) w(x)= x3+px2−4x+q
b) w(x)= −px3+3x2+x−6q
4 mar 18:39
4 mar 18:42
Trivial: bart.
4 mar 18:43
bart: Trivial.
4 mar 18:44
Trivial: cześć.
4 mar 18:44
bart: siema.
4 mar 18:44
Trivial: Jak tam?
4 mar 18:45
bart: chyba staje sie humanista
4 mar 18:47
Trivial: A czemu? Nie bądź humanistą.
4 mar 18:47
bart: zacząłem prace pisać, czytam jakieś książki, kurde.. uczę sie tego piździowatego przedmiotu o.O
ale "humanista" to i tak gruba przesada, więc się nie martw
4 mar 18:49
Trivial:
Polski to 'aby zdać'...
4 mar 18:51
bart: jakoś mi żal mojej pracy włożonej w ustny polski, żeby tak powiedzieć

ale pisemny to owszem
4 mar 18:52
Trivial:
Matura w maju, to jeszcze duużo czasu do przygotowania pracy. Ja robiłem ją 3 dni przed.
4 mar 18:55
Trivial: pracy, tzn. prezentacji
4 mar 18:55
Cola: Matura to BZDURA !
ALe angielski to jest pogrom
4 mar 19:00
bart: to nie zdawaj! uważałeś tak przed oglądaniem tego badziewia?
4 mar 19:02