funkcje
funkcje sprawdzenie:

odczytaj dziedzine i zbiór wartości funkcji
Df={−4,−2,0,2,3}
Yf={−1, −0,5 ,0,1,2}

dobrze?
3 mar 22:18
kama: na moje to pierwsze dobrze a drugiego nie rozumiem czemu tak
3 mar 22:20
ICSP: Pięknie.
3 mar 22:25
kama: Yf={−1,1,2} a w tym pierwszym to chyba raczej bez zera
3 mar 22:27
kama: poradź coś ICSP ty wszystko umiesz
3 mar 22:28
ICSP: dlaczego dobrze wszystko wypisał nie ma czego poprawiać.
3 mar 22:29
kama: można napisać −0 a skąd tą 5 wziął



?
3 mar 22:30
funkcje sprawdzenie: | | 1 | |
to jest |
| a nie pięc inaczej 0,5 |
| | 2 | |
3 mar 22:42