matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoc
Maja:
pomozrzecie f(x)=log0,1|2x+3| gdzie f jest miejscem zerowym ,okresl dziedzine
3 mar 21:56
Eta:
D
f
: I2x+3| >0 <=> x € R \ {−
3
2
} f(x)=0 to log
0,2
|2x+3|= 0 to: |2x+3|= 1 2x+3=1 v 2x+3= − 1 dokończ .....
3 mar 23:18