matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
EKSTREMUM ! BLAGAM POMOCY!
91:
Blagam pomocy
obliczyc ekstremum funkcji.. i przedzialy monotonicznosci a. f(x)= 3 b. f(x) = ln (x
2
+ 2x+ 2) c. f(x) = xe
−
2
x
D. F(X)=
√
x
2
+2x+2
3 mar 20:43
91:
halo:((
3 mar 21:15