matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz x
Łukasz:
log
2
√
2
|x|=4 Nie wiem jak to napisać − to ma być log o podstawie 2
√
2
z |x| = 4 Proszę mi wyjaśnić, skąd (2
√
2
)
4
= 64 − bo tyle ma (podobno) wyjść..
3 mar 18:51
Łukasz:
Proszę, pomóżcie...
3 mar 18:59