tfgh
niuni: Róznica kwadratu dwóch kolejnych liczb naturalnych = 13 wyznacz te liczby
3 mar 18:05
ICSP: (n+1)2 − n2 = 13 ⇔ n2 + 2n + 1 − n2 = 13 ⇔ n = 6
3 mar 18:11
ICSP: 6 i 7
3 mar 18:11
Eta:
n, n+1 −−− kolejne liczby naturalne
(n+1)2 −n2= 13
dokończ .......
odp: 6 i 7
3 mar 18:11
ICSP: Tak

Wreszcie szybszy
3 mar 18:15
Eta:
1 : 1 czas 18: 11 do 18: 11
3 mar 18:17
Qe: Ale jego post pojawił się szybciej

Być może o ułamek sekundy
3 mar 18:20
Eta:

3 mar 18:22
ICSP: Ja jeszcze zdążyłem drugi napisać


Idę odkurzyć rower z garażu
3 mar 18:48
ICSP: Człowiek się tyle namęczy i nawet bukietu nie dostanie:( Już nie wspomnę o skromnym dziękuje
DLa Ety
3 mar 19:03