matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytm
młoda:
Oblicz 36
0
,
5
−
l
o
g
6
3
3 mar 17:44
młoda:
Oblicz 36
0
,
5
−
l
o
g
6
3
6 do 3 potegi tam jest na koncu
3 mar 17:46
niuni:
3 mar 17:50
niuni:
3 mar 17:57
Eta:
a
log
a
b
= b
1
36
0,5
* (6
2
)
−log
6
3
= 6*6
log
6
3
−2
= 6*3
−2
= 6*
=.....
9
3 mar 18:01