matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zas
młoda:
a KTO TO UMIE
?
2
√
27x 2+ 3
3
x9 + 27 x 4
2
x to znak mnozenia jak coś
3 mar 17:14
Gimnazjalista:
=
√
27(2+9+16)
=
√
27*27
=27
3 mar 17:18
młoda:
a ja tak kombinowałam dzieki
3 mar 17:19