matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
w trojkacie abcd mamy dane kat α = 20 β= 60 . punkt s jest srodkiem okregu wpisa
1993:
w trojkacie abc mamy dane kat α = 20stopni β= 60stopni . punkt s jest srodkiem okregu wpisanego w ten trojkat . oblicz miary katow asb,bsc,asc.
3 mar 16:17