matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
vvcbcb
Hania:
Ile przekatnych ma graniastoslup prawidlowy szczesciokatny
?
3 mar 14:55
M:
25 mar 19:04
M:
7 cze 21:41
π:
Na takie pytania odpowiada teraz AI:
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Ile+przekatnych+ma+graniastoslup+prawidlowy+szczesciokatny
8 cze 13:08
Mila:
Z jednego wierzchołka dolnej podstawy wychodzą 3 przekątne. 6*3=18− liczba wszystkich przekątnych tego gran.
8 cze 20:23