matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykres.funkcji
Ania:
sporzadz wykres funkcji f(x)=(x+2)−|x+2| i jak to bd? wartosc bzwgl. przebijamy do gory,ale jak to narysowac
2 mar 23:02
bart:
dla x≥−2 f(x)=0 dla x<−2 f(x)=2x+4
2 mar 23:10