matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcjaa
lola:
Wyznacz zbiór wartości fukncji f(x)=3−4sinx−4cos
2
x
2 mar 21:24
Kaśka:
http://forum.zadania.info/viewtopic.php?f=32&t=9353
2 mar 21:26
Kaśka:
proszę
2 mar 21:26
lola:
dzieki
2 mar 21:28