matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
zapisać w postaci jednej potęgi
Samira:
21*6
8
+90*6
7
2 mar 20:43
Em:
21*6
8
+ 90*6
7
= 6
7
(21*6 + 90) = 6
7
* 216 = 6
7
*6
3
= 6
10
2 mar 21:16
Samira:
dziękuję!
3 mar 18:48