,,,
zosia: Rozwiązaniem równania 8−a√5=3 jest liczba?
2 mar 19:19
dero2005:
8−a
√5 = 3
a
√5 = 8−3 =5
2 mar 21:26
ICSP: dero fajny zapis w drugiej linijce ci wyszedł
2 mar 21:27
dero2005:
nie wiem o co chodzi
2 mar 21:39
ICSP: "podwojne" równanie
2 mar 21:44
Eta:
To skrót myślowy
2 mar 21:45
dero2005:
to jest równanie łopatologiczne
2 mar 21:50
ICSP: Na kartkówce by to uznali
2 mar 21:50
kisza: tak, uznają
2 mar 21:51
Eta:
2 mar 21:51
Bogdan:
| | 5 | |
Tak, uznają, bo a = |
| = √5 jest oczywistą oczywistością  |
| | √5 | |
2 mar 22:12
Eta:
2 mar 22:20