matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy!!!!!!!!!!!!
kamil:
Wykonaj dzielenie wielomianu W(x) przez wielomian Q(x),gdy: a) W(x)=6x
4
−5x
3
−7x
2
+4x−2 b) W(x)=9x
4
−6x
2
−3x+2
2 mar 17:00
Zimny:
Q(x)=?
2 mar 17:01
kamil:
TAKI PODOBNY ZNAK DO Q
!
2 mar 17:05
kamil:
?
2 mar 17:10
kamil:
?
2 mar 17:25