matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
g
ewelina k 2010:
dla jakich wartosci parametru m proste p1 i p2 sa prostopadle p1: y=mx+3 p2: y=2/3x −4
2 mar 14:33
koza:
p2 to chyba y=−3x−4 a p1 to − m/x+3 ale nie jestem pewien wiec nie krzyczcie jak zle
2 mar 14:44