matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
magda 123:
w loterii liczacej 30 losow 10 jest wygrywajacych . kupujemy 1 los. oblicz prawdopodobienstwo a) los wygrywajacy b) los przegrywajacy
2 mar 13:14
Eta:
|Ω|= 30 |A|= 10 P(A)= ....... |B|= 20 P(B)=.......
2 mar 13:28