matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz zbiór wszystkich wartości parametru m.
Siewer:
x
2
π
2
−cos
2
=m
y
2
+x
2
4
1 mar 23:02
M:
25 mar 20:52
Podstawy Geometrii:
x
2
1
2
−
=m
y
2
+x
2
2
x
2
1
=m+
y
2
+x
2
2
Co dalej ?
26 mar 01:26
Podstawy Geometrii:
W liczniku ma być 2x
2
26 mar 01:27