matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
obl pochodną
zad:
obl pierwsza pochodną f(x)=
e
x
−
√
e
gdzie x≠0 f(x)=
−3
3
√
x
− na górze −3 przez pierwiastek 3 stopnia z x, gdzie x≠0 f(x)=5
z
1 mar 21:44
zad:
pomoże ktoś?
2 mar 13:59