matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY SZYBKO
Matheo:
Metoda przeciwnych współczynników 1. 2x+y=6 x+y=4 2. x+2y=2 4x+2y=8 3. 4x−3y=−2 4x+2y=3 Potrzebne od zaraz plis ....
1 mar 19:22
ICSP:
poprzemnażaj pierwsze równania przez −1.
1 mar 19:26
Matheo:
ale ja wgle tego nie kminie
więc jak jest możliwość to napisz mi plis
1 mar 19:58