matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równania wielomianowe
maja166:
N
3
n−1
A)
+(
)=16
n
1 mar 17:29
M:
26 mar 07:27
Podstawy Geometrii:
Jeśli tutaj jest
n
3
n!
=
to czy moge zapisac tak ?
3!(n−3)!
(n−3)!*(n−2)*(n−1)*n
(n−2)*(n−1)*n
=
=
6(n−3)!
6
26 mar 10:50
Mila:
Tak.
26 mar 21:18
Podstawy Geometrii:
Dziękuje za odpoiedz ;
Milu
Pozdro
26 mar 21:23