matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
adamruda:
[1−(1−2−1)−1]−1+[1+(1+2−1)−1]−1=
1 mar 12:28
Neko:
[1+2−1]−1+[1+2−1]−1=2−1+2−1=0
1 mar 12:41
MonikaT:
[1−1+2+1−1]−1+[1+1+2−1−1]−1= 2−1+2−1= 1+1=2
1 mar 15:20