matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz zadania.
Klaudia ; ):
log
125
25 log{
1
16
4 log
27
1
3
log
36
6 log
6
36
1 mar 12:14
jarek:
125
x
=25 5
3x
=5
2
3x=2 /3 x=2/3 i każde następne analogicznie
1 mar 12:24
janek:
jej się nie chce
1 mar 13:58