jak to rozpisac? :(
zovirax: (x2+x)4−1=0
28 lut 22:07
Emil: x(x+1)
4−1=0
btw−...podpisywać sie nazwą leku na pryszcze
28 lut 22:15
Zimny: ((x2+x)2−1)((x2+x)2+1)=0
(x2+x−1)(x2+x+1)((x2+x)2+1)=0
Trzeci nawias nigdy nie bedzie rowny 0
28 lut 22:16
zovirax: a co to za roznica jak sie podpisze? lepiej 'zovirax' niz 'nie czaje matmy!'

ale dzieki, choc nie wiem skad w odp perwiastki sie wziely
28 lut 22:20
Zimny: wzor skroconego mnozenia
a2−b2=(a−b)(a+b)
28 lut 22:23
zovirax: Jak policze delte to jest 2 a w odp 25
28 lut 22:24
ese: [(x2+x)2−1][(x2+x)2+1]=0
28 lut 22:24
zovirax: i teraz delte tak?
28 lut 22:25
zovirax: Dobra, juz wiem

Zle policzylam, dzieki
28 lut 22:27