przeliczanie stopni na grady
adrian: przeliczanie stopni na grady. jaki jest łatwy sposób na przeliczenia? np. 95*39'
*−stopnie
'−minuty
27 lut 20:00
adrian: to jak pomoże ktoś? ^^"'
27 lut 20:04
lordus: pokaże Ci na 180* =200gradów więc 180*10=1800 potem 1800/9=200
27 lut 20:09
osa:
18 wrz 12:13
osa: 54,63
18 wrz 12:13
AS: (95 + 39/60)*100/90 = 106.277... grad
18 wrz 12:32
AS: Dopisek: 90o = 100 grad
18 wrz 12:33
Luki: α=45stopni 45" 55"
25 wrz 15:18
Luki: zamień to na grady
25 wrz 15:18
agg: 387 g18c32cc
Zamień na stopnie:
9 sty 21:19
daras: trzeba n akalkulatorze wcisnąc <deg>
9 sty 22:26