matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
równanie okregu
dario:
x
2
+y
2
=2y jak to zilustrować na płaszczyźnie. ma wyjść okag to wiem ale jak wyznaczyć środek i promień
27 lut 19:54
master1201:
x
2
+ y
2
−2y=0 x
2
+ y
2
−2y +1 −1=0 x
2
+ (y−1 )
2
= 1
27 lut 20:13