matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:))
patiqq:
trójkąt ABCD jest podobny do trójkąta A'B'C'D' w skali k=2.oblicz długości boków trójkąta A'B'C'D' jeśli: IABI=8 IBCI= 12 ICAI =10
27 lut 18:15
Emil:
oryginalny trójąt −abcD
16, 24, 20
27 lut 18:27
patiqq:
a nie kąt bok kąt
27 lut 19:10