matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak wyliczyc d ?
kameleon:
jak wyliczyc d
10d+20 d= −−−−−−−−−−−−−−−−− 15
27 lut 15:56
łukasz:
nie jestem dobry z matmy ale wyszło mi d = 4
27 lut 16:00
zad:
to super Ci wyszło!
27 lut 16:02
asdfty:
15d=10d+20 5d=20 /:5 d=4
27 lut 16:03