1 | 1 | |||
y= | −|2x+ | |||
2 | 4 |
1 | 1 | ||
−|2x+ | =0 | ||
2 | 4 |
1 | 1 | |||
−|2x+ | |=− | |||
4 | 2 |
1 | 1 | |||
|2x+ | |= | |||
4 | 2 |
1 | 1 | |||
2x+ | = | |||
4 | 2 |
1 | ||
2x= | ||
4 |
1 | ||
x1= | ||
8 |
1 | 1 | |||
2x+ | =− | |||
4 | 2 |
3 | ||
2x=− | ||
4 |
3 | ||
x2=− | ||
8 |
1 | 3 | 2 | 1 | |||||
x1+x2= | +(− | )=− | =− | |||||
8 | 8 | 8 | 4 |
5^2 | 52 |
2^{10} | 210 |
a_2 | a2 |
a_{25} | a25 |
p{2} | √2 |
p{81} | √81 |
Kliknij po więcej przykładów | |
---|---|
Twój nick | |