zad
;):
rozwiązać układ równań:
7 *x + 11*y = 0 ; x2 + y2 =1
Rozwiązaniem: x = ± 7/√170 , y = ± 11/√170
moze ktos wytlumaczyc jak torozwiazal AS?
27 lut 10:43
;): a juz wiem
27 lut 11:06
;): As mozesz to rozwiazac jaki kąt tworza wektory jesli IAxBI=A*B bo mi si ewydaje ze 90?
27 lut 11:08
;): i jeszcze mam ze wektory A i B zaczepione sa w pocztku ukladu wspolrzednych x.y i maja
wspolrzedne iegunowe(czyli cylindryczne na plaszcznie x.y)Rowne (r1,θ1) i (r2,θ2),oblicz
A*B
27 lut 11:11
;): NA PRAWDE NIKT NIE WIE?
27 lut 11:27