matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
hmm
hmm:
Wiadomo, że log
9
7=a . Oblicz log
7
81
log
9
81
2
a więc log
7
81 =
=
log
9
7
a
to wszystko czy moge coś jeszcze z tym zrobić?
25 lut 20:55
Eta:
ok
25 lut 20:58
Lilija:
Moim zdaniem to koniec
25 lut 20:58