matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
mati:
wiadomo ze Log
5
11=a wykaz ze Log
121
5
√
5
=
3
4a
24 lut 21:45
Eta:
5
√
5
= 5
1
*5
1/2
= 5
3/2
121= 11
2
1
log
a
b=
log
b
a
3
3
1
log
121
5
3/2
=
*log
121
5=
*
=
2
2
log
5
121
3
1
3
1
3
=
*
=
*
=
2
2log
5
11
2
2*a
4a
24 lut 23:16