matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rozwiąż nierówność
kto zrobi?:
x
2
−4<0
24 lut 19:00
Qe:
x
2
=4 x=2 v x=−2
24 lut 19:01
Qe:
sory
24 lut 19:01
yyyyy:
to jest zle
?
24 lut 19:02
Qe:
Ma być tak : x
2
<4 x<2 v x>−2 x∊(−2,2) Nie popatrzyłem, że tam nierówność jest
24 lut 19:02