matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wykonaj działanie
CIAPEK :
2
3
*(1
1
6
: (−3) −
1
3
) =
24 lut 16:57
maturatobzdura:
2
3
*(1
1
6
: (−3) −
1
3
) =
2
3
*(
7
6
*(−
1
3
)−
1
3
)=
2
3
*(−
7
18
−
6
18
)=
2
3
*(−
13
18
)=−
13
27
24 lut 17:05