matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
fizyka
krucz:
Ciało rusza ruchem jednostajnie przyspieszonym i w czasie czterech pierwszych sekund porusza się prostoliniowo ze średnią prędkością 5m/s. Ile wynosi przyspieszenie ciała?
24 lut 16:56
Gabriel :
4 maj 14:14
X:
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://brainly.pl/zadanie/1434190&ved=2ahUKEwjGz-XH5omNAxV3Q_EDHX1bDXIQFnoECCEQAQ&usg=AOvVaw1dz6QxceqUlIHWANX279XX
4 maj 14:21