matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to rozwiazac ?
grazia:
log
7
(7
2
+7
3
)
24 lut 16:24
M:
29 mar 06:00
M:
6 cze 14:34
Jolanta:
log
7
(7
2
+7
3
)=log
7
[7
2
(1+7)]=log
7
(7
2
*8)=log
7
7
2
+log
7
8=2+log
7
8
6 cze 15:02