matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy asymptoty
lik:
musze wyznaczyć wszystkie asymptoty tej funkcji y=
x
3
−4
x
2
w mianowniku jest x
2
jakby ktoś nie zauważył
24 lut 16:13
lik:
Sprawdzi ktoś bo mi wyszły x=0 i y=1x obie obustronne czy tak
24 lut 18:48