matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nnn
zosia:
Rozwiązaniem równania 2
x
+
1
= 1 jest: A) x = – 1 B) x = 0 C) x = 1 D) x = – 2
23 lut 22:59
ICSP:
a
23 lut 23:00
patryk:
2
x+1
= 1 2
x+1
= 2
0
x+1 = 0 ⇒ x = −1
23 lut 23:00