matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
rownanie log
marketa:
probowalam juz kilka razy ale nie moge tego rozwiazac.. log
4
[ log (log (x−1))]=0,5
23 lut 20:00
ICSP:
log
4
y = 0,5⇔ 4
0,5
= y ⇔ y = 2 log(log(x−1)) = 2. I tak dalej.
23 lut 20:02
dero2005:
x = 10
100
+ 1
23 lut 21:03