matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
fff:
Oblicz 16
−4
:32
6
ile jest 3 % z 64 Ix−3I=1 wyznacz miejsce zerowe f(x)=3x+2
23 lut 17:45
ICSP:
1. Zapisz w postaci potęgi 2 i rozwiąż.
3
2.
* 64 =
100
3.|x−3| = 1 ⇔ x−3 = 1 v x−3 = −1 4. 0 = 3x + 2. Rozwiąż.
23 lut 17:49