matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
ola:
4
log
2
x
=25 wyszło mi x=5 dobrze?
22 lut 20:41
Zimny:
Tak
22 lut 20:43
ICSP:
4 = 2
2
2
2log
2
x
= 25 2
log
2
x
2
= 25 x
2
= 25 x = 5 v x = −5 Drugie sprzeczne wiec odpowiedz x = 5
22 lut 20:43
bart:
22 lut 20:43