matematykaszkolna.pl
Proszę pomóżcie jutro bd z tych pytań zdawać ustnie Igor:): Mam zadania z historii i nie ma kto mi pomuc moze ktos mi tutaj pomoze : zadania sa z tematu KULTURA I OŚWIATA 2 RZECZPOSPOLITEJ O to pytania: 1) Wymień sukcesy państwa w tworzeniu oświaty? 2) Jakie osiągnięcia w nauce i technice w 2 Rzeczpospolitej uważasz za największe? 3) przedctaw wybitnych twórców literatury, muzyki i malarstwa 2 Rzeczpospolitej oraz ich dokonania ?
22 lut 16:57
Igor:( pomocy: Proszę pomóżcie jutro bd z tych pytań zdawać ustnie Mam zadania z historii i nie ma kto mi pomóc może ktoś mi tutaj pomoże: zadania są z tematu KULTURA I OŚWIATA 2 RZECZPOSPOLITEJ O to pytania: 1) Wymień sukcesy państwa w tworzeniu oświaty? 2) Jakie osiągnięcia w nauce i technice w 2 Rzeczpospolitej uważasz za największe. 3) Przedstaw wybitnych twórców literatury , muzyki i malarstwa 2 Rzeczpospolitej oraz ich dokonania .
22 lut 17:11
22 lut 17:16
Aga: poszukaj w internecie osiągnięcia wybierz jedno lub wiele a później napisz własne rozważania na ten tematemotka powodzeniaemotka
22 lut 17:17