matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje
syl.:
narysujcie wykres funkcji f(x)= x
3
+ x
22 lut 15:28
ICSP:
x
3
+ x miejsca zerowe: x = 0 I krotne.
22 lut 15:30
ICSP:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=x^3+%2B+x
− gdybym potrafił tutaj rysować to bym narysował.
22 lut 15:32