matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
funkcje logarytmiczne
nora:
gdy log
2
3=a to log
18
24=?
22 lut 13:44
ICSP:
log
2
24
log
18
24 =
=
log
2
18
log
2
8 * 3
log
2
8 + log
2
3
=
=
log
2
9 * 2
log
2
9 + log
2
2
3 + log
2
3
3+a
3+a
=
=
log
2
3
2
+ 1
2log
2
3 + 1
2a + 1
22 lut 13:50
nora:
Serdeczne dzięki
22 lut 13:52