Graniastosłupy
Piotrek:

Polecenie: Wyobraź sobie ,że z ponizszych siatek zbudowano graniastosłupy. oblicz ich sumę
długości krawędzi i oblicz każdego z nich. (tutaj są 3 rysunki) ale ja chcę żebyście mi 1
wytłumaczyli a te 2 sam spróbuję zrobić

. Z góry dziękuję !
21 lut 23:28
essa:
28 mar 22:46
janek191:
Mamy 3 krawędzie o długości 8 i 6 krawędzi o długości 3, więc
L = 3*8 + 6*3 = 24 + 18 = 42
28 mar 23:30
wredulus_pospolitus:
janek ... patrz na date
28 mar 23:39
ite:
Piotrek ma już magistra i sam to wszystko liczy
28 mar 23:49