matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
usuń nie wymierność z mianownika
migotka:
proszę o pomoc:( bo nawet podpowiedzi mi nic nie dają
√
3
+2
√
2
−3
21 lut 22:16
kasza:
v5 v−1
https://matematykaszkolna.pl/forum/81177.html
21 lut 22:20
ICSP:
√
3
+ 2
√
2
+ 3
(
√
3
+ 2)(
√
2
+ 3)
*
=
=
√
2
− 3
√
2
+ 3
2 − 9
√
6
+ 3
√
3
+ 2
√
2
+ 6
=
−7
21 lut 22:21
kasza:
y sory to jest zle co napisalam
21 lut 22:22
kasza:
icsp ma ok rozwiazanie,
21 lut 22:24