matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tryg
aha:
rozwiąż równanie tg
2
x=1
21 lut 20:16
aha:
refresh
22 lut 20:56
ICSP:
π
π
tg
x
= 1 ⇔ tgx = 1 v tgx = −1 ⇔ x ∊
+
k gdzie k należy do Z
4
2
22 lut 20:59
aha:
dzięki
23 lut 15:46