matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
spr
Izabela:
czy dobrze to zrobiłam?
1+cosx
−1−cosx
f(x)=
*
=
sinx
(1+cosx)
2
1
−1−cosx
=
*
=
sinx
1+cosx
−1−cosx
=
sinx =
(1+cosx
1+cosx
= −
=
(1+cosx)sinx
1
= −
sinx
dobrze dobrze?
21 lut 19:28