rozwiąż równanie
darek: [x+1] +2 [x−1] =5
21 lut 17:25
darek: pomóżcie proszę rozwiązać
21 lut 17:39
K: x+2x=5+2−1
3x=6
x=2
21 lut 17:42
darek: DAREK DZIĘKUJE MILEJ OSOBIE =,,K ,, ..ZA POMOC JESTEM CIENKI Z MATY,MILO ZE SĄ OSOBY CO
CHCĄ POMAGAĆ....POZDRAWIAM DAREK...
22 lut 07:23
Bogdan:
Można dziękować za pomoc, jeśli jest ona poprawna. Tutaj K spartolił rozwiązanie
i nie ma za co dziękować.
darku − co oznacza u Ciebie nawias kwadratowy?, wartość bezwzględną, czy część
całkowitą ?
22 lut 10:38
R.W.17l: Cecha wg mnie
22 lut 12:09