matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wiedząc, że p{x}=16 i p3{y} = u{1}{2} oblicz p5{xy}.
ryfka:
wiedząc, że
√
x
=16 i
3
√
y
=
1
2
oblicz
5
√
xy
. proszę!
21 lut 16:17
ryfka:
PILNE, proszę o pomoc!
21 lut 16:45